строител на къщи in Istanbul Asia

About 240 results.

The Mandarins Acibadem

Güven Sokak, Mandıra Caddesi 11, 34720 Kadıköy, Turkey

The Mandarins Acıbadem - Kadıköy konut projeleri. Anadolu Yakası'nda İstanbul gibi yaşayın. Mandarins İnşaat; değer kazandıran konut projeleri gerçekleştirir.

Istanbul 216

Barış Sokak 7, 34720 Kadıköy, Turkey

Fikirtepe'nin iskanı alınmış, oturuma hazır TEK projesi. Hemen Teslim, Cazip Ödeme Seçenekleri.

AND Pastel

Erkılıç Sokak 8, 34870 Kartal, Turkey

Alışkanlıklarımız değişmiş, eski mahalle hayatları çok geride kalmış olsa da, aslında ruhundan, sıcaklığından, özünden hiçbir şey kaybetmedi. Özlem duyduğumuz bu duyguları, günümüzün gereklilikle…

APC İnşaat

Kanuni Nazım Bey Sokak & Demir Bey, 34704 Üsküdar, Turkey

Apc Construction Stainless Steel Design, Stainless Steel, Stainless Steel, Stainless Steel Balustrade, Glass Balustrade, Stainless Steel Gla

Taşyapı Construction

Küçük Çamlıca Mahallesi, Altunizade, 34696 Üsküdar, Turkey

Taşyapı,İlk olarak 1979 yılında temelleri atılan ve 1985 yılında kurumsal olarak faaliyetlerine başlayan TAŞYAPI İnşaat,başta lüks konut üretimi olmak üzere altyapı,üstyapı taahhüt projelerinde T…

Soyak Evreka

Muş Sokak, 34880 Kartal, Turkey

Soyak 1962'den günümüze kadar önemli inşaat projelerine imza atmıştır. Soyak'ın ev projeleri hakkında detaylı bilgi almak için hemen tıklayın!

Dismantled prefabricated sec. Inc.

Orhanlı Mahallesi, 34956 İstanbul/Tuzla, Turkey

Demonte prefabrik, demonte yapı, konteyner, prefabrik, ev, ofis ve şantiye, prefabrik konut üretimi, satış ve montajını yapan bir prefabrik yapı firmasıdır.

Yenişehir

Soyak Ümraniye Sitesi, 34770 Ümraniye, Turkey

Soyak 1962'den günümüze kadar önemli inşaat projelerine imza atmıştır. Soyak'ın ev projeleri hakkında detaylı bilgi almak için hemen tıklayın!

Ödül İstanbul

Atatürk Mahallesi, F Blok Apt. No:4 F/1, 34522 Esenyurt, Turkey

Ödül İstanbul Özyurtlar projesi ile Beylikdüzü'nde yepyeni bir sayfa açılıyor. Ödül İstanbul Esenyurt projesi bölgesinin en iyi lokasyonuna sahiptir.

Resim Istanbul

Selahaddin Eyyubi Caddesi 8, 34885 Sancaktepe, Turkey

Resim İstanbul, pek çok benzerinden farklı olarak doğayı sadece vadetmeyen, gerçekten doğanın içinde yer alan bir projedir.