Azerty

thumb_up 6656 likes
rate_review 365 Reviews
favorite 300 favorites
Kotterstraat 14
8102HZ Raalte, Netherlands
phone
Click to show phone
Request for information

Azerty Company Information

General information

Azerty is er trots op dat onze klanten ons beoordelen als snel, klantvriendelijk en servicegericht. Bij ons houdt de service niet op bij de deur of bij het transport. Wij vinden het zeer belangrijk dat u als klant tevreden bent met uw aankoop. Het is onze missie om u naar tevredenheid te helpen. Onze hele organisatie is er op ingericht bestellingen en service snel en naar tevredenheid af te handelen.

Assortiment

Azerty behoort tot de topleveranciers als het gaat om computeronderdelen, pc’s, workstations, servers, netwerkapparatuur en alle bijbehorende randapparatuur. Het assortiment is met 200.000 producten zeer uitgebreid te noemen, maar blijft overzichtelijk voor iedereen door onze unieke zoek- en filtermogelijkheden.

Ook consumentenelektronica vindt u bij Azerty. Wij bieden u het meest actuele en complete aanbod notebooks, tablets, smartphones, printers, tv's, camera's, navigatiesystemen, mediaspelers en nog veel meer. Elk product is voorzien van uitgebreide informatie en specificaties.

Voor informatie of advies kunt u contact met ons opnemen of langskomen bij Azerty in Raalte. Zowel zakelijk als particulier kunt u bij ons terecht via onze website, onze showroom of servicebalie. Wij staan 6 dagen per week klaar om u te helpen met al uw vragen.

Klant centraal

De klant staat bij Azerty centraal. Dat begint bij een eenvoudige navigatie op de site. We zijn voortdurend op zoek naar verbeteringen waarmee wij het u makkelijker maken om te vinden wat u zoekt. Voorbeelden hiervan zijn de zoekfunctie en het geavanceerde filtersysteem. Daarnaast bieden wij de meest uitgebreide productinformatie en -specificaties en altijd een scherpe prijs.

Wanneer u vragen heeft over bepaalde producten of een oplossing zoekt voor een specifieke situatie kunt u eenvoudig contact opnemen met Azerty. Wij zijn bereikbaar per telefoon, email, Facebook en Twitter. Wij helpen u graag.
Wij streven ernaar om al uw berichten binnen een werkdag te beantwoorden.

In ons serviceproces staat communicatie centraal. U krijgt duidelijke statusmails, zodat u inzicht heeft in de voortgang van het Service Proces.

Betrouwbaar

Flexibilteit, ontwikkeling van kennis, klant- en relatiegericht denken zijn de succesfactoren van Azerty.
Door de juiste mix van interne en externe kennis kan Azerty een breed assortiment aanbieden, maar toch de focus houden op de belangrijkste onderdelen.

Kotterstraat 14 Raalte

Opening hours
Monday:
09:00 - 22:00
Tuesday:
09:00 - 22:00
Wednesday:
09:00 - 22:00
Thursday:
09:00 - 22:00
Friday:
09:00 - 22:00
Saturday:
10:00 - 16:00
Parking
The company has a parking lot.
Phone number
+31572328120
Linki
Social Accounts
Keywords
Computer Accessories Store

Azerty Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yellow Pages Network - it's simply and easy!
Add your company